EURO SNACK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 523 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Euro Snack. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 19:50 Lekker om weer eens wat anders te eten en toch niet zelf koken
19 nov 2022 om 14:50 Het eten was lekker, alleen wel aan de koude kant
21 okt 2022 om 20:50 Zoon gaf aan echt te bestellen bij eurosnack, goed eten en dus besteld.. wachttijd was lang maar ik accepteer dat omdat het vrijdagavond is ..maar na meer dan 50 minuten wachten krijg je koude patat, kleffe burger en snacks die koud zijn. Erg jammer
14 okt 2022 om 21:31 Het eten was lauw tot koud
10 okt 2022 om 15:06 alles was lauw op het patat en de hamburger na, kwaliteit van eurosnack vind ik hard achteruit gaan!! als je producten duurder moet maken kan je je kwaliteit wel hetzelfde houden lijkt mij maar dat is bij jullie niet het geval
24 sep 2022 om 22:26 Het eten was weer goed.
18 sep 2022 om 0:25 Patat + milkshake netjes op tijd geleverd. Was nog op prima temperatuur en smaakte goed. Een aanrader dus.
13 sep 2022 om 7:45 Patatjes en Snacks op tijd bezorgd en mooi op temperatuur. Prima in orde :) *****
11 sep 2022 om 20:35 Alles prima in orde
24 aug 2022 om 21:44 Geen
21 aug 2022 om 19:18 Precies op de gevraagde tijd bezorgd, eten was nog lekker warm en smaakte weer heerlijk! Favoriete snackbar
9 aug 2022 om 10:07 Ik heb lekker gegeten, bezorging was sneller dan stond aangegeven en de poties waren ruim voldoende. De enige opmerking die ik heb is dat het eten wat warmer had gekunt. Voordeel hiervan wel is, is dat iedereeen gelijk aan kon vallen.